Me ja tuotteemme

Olemme laadukkaiden, modernien ulkokalusteiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt espoolainen yritys. Tasokas myyntinäyttelymme Espoon Suomenojalla palvelee vuoden ympäri alan ammattilaisia ja kuluttajia. Kalusteet tulevat omilta, tarkasti valikoiduilta sopimusvalmistajiltamme Indonesiasta, Filippiineiltä ja Vietnamista, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Hintatakuu
Kun olet ostamassa Cane-Line tuotteita ja pystyt esittämään ostohetkellä, että saman tuotteen/tuotteet saa jostakin edullisemmin, saat meiltä tuotteen/tuotteet vähintään samaan hintaan tai edullisemmin. Hintatakuu ei kuitenkaan koske esittely- ja mallikappaleita, valikoimasta poistuvia ja poistuneita tuotteita. Hintatakuu on voimassa vain ostohetkellä.

Materiaalit ja hoito

materials-cover

Punosmateriaalit

Punotuissa kalusteissa käytämme saksalaista Rehau® Raucord synteettistä rottinkikuitua. Rehau® on maailman johtavia kestomuovikuitujen kehittäjiä ja tuottajia. Raucordin runsaasta väri- ja punostyyppivalikoimista kuhunkin tuotteeseen on valittu teknisiltä ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään sopivimmat punokset. Raucord on UV-säteilyn ja säävaihtelujen kestävää, myrkytöntä ja helposti puhdistettavaa. Peruspuhdistukseen tarvitaan mietoa pesuainetta, kädenlämpöistä vettä ja pehmeää harjaa, huuhtelu ja kuivaus. Näet kuhunkin tuotteeseen soveltuvat punostyypit ja värit kunkin tuotteen teknisistä tiedoista (lataa tekniset tiedot, pdf-tiedosto).

Kankaat

Kaikissa tuotteissamme verhoilukankaana on vaativiin ulkokäyttöolosuhteisiin kehitetty  Sunbrella® -kangas. Sunbrella® on ehkä maailman tunnetuin ja luotetuin ulkokäyttöön soveltuvien kankaiden valmistaja. Kankaiden valmistusprosessissa UV-säteilyä kestävät väripigmentit kyllästetään kangaskuituun, ja lopputuloksena syntyvä kangas ei haalistu helposti. Sunbrella® -kankaiden erikoisuus on erityinen suojakäsittely, jonka tuloksena ne hylkivät vettä ja likaa. Sunbrella® -kankaissa on laaja väri- ja kuviovalikoima, joista voidaan valita kuhunkin kohteeseen sopivin yhdistelmä. Kankaat ovat 40°C vesipestäviä ja tahroja voi hangata kankaan pinnasta ja sen jälkeen huuhdella kylmällä vedellä. Kunkin tuotteen kangasvaihtoehdot näet lataamalla kangastiedot, pdf-tiedosto.

Tyynyt

Tyynyjen suunnittelun lähtökohtana ovat mukavuus, tukevuus, kestävyys ja toiminnallisuus. Istuin- ja selkätyynyjen (ns. comfort cushions) tärkeimmät osatekijät ovat niissä käytetty pehmustemateriaali, tyynyjen vuoraus niin, että ne hengitävät, tyynykankaiden korkea laatu (Sunbrella®) sekä päällisten laadukas ja kestävä viimeistely (mm. ruostumattomat vetoketjut, saumauslankojen laatu). Tyynyt on helppo puhdistaa, päälliset ovat irrotettavia ja vesipestäviä.

Tyynyt kestävät sadetta, mutta suositeltavaa on pitää tyynyt poissa sateesta, jotta ne eivät kostu ja ala ajan kanssa kerätä hometta. Mikäli tyynyt kastuvat läpi, on niiden kuivattaminen mahdollisimman pian tärkeää. Näin tyynysi säilyvät vuosia hyvinä ja hyvännäköisinä. Myös koristetyynyissä (accent cushions) on runsaasti valinnanvaraa, tyynyjä on eri kokoisia ja valittavana on monia värejä ja kuoseja Sunbrella® -valikoimasta. Kunkin tuotteen kangasvaihtoehdot näet lataamalla kangastiedot, pdf-tiedosto.

Tiikki

Tiikki on tiivistä ja kovaa puuta, jossa on korkea luonnollinen öljypitoisuus. Siksi se on erittäin kestävää ja laadukasta ja soveltuu erinomaisesti myös ulkokäyttöön. Tiikki ikääntyy luonnollisesti muuttumalla kullanruskasta kauniin patinoituneeksi hopean harmaaksi. Lika kannattaa poistaa tiikin pinnasta nopeasti, mutta tiikkitasojen tai käsinojien öljyämistä ei suositella.

Pulverimaalattu alumiini

Kalusteiden rungot on tehty neitseellisestä alumiinista, joka soveltuu erityisesti runkojen taivutukseen. Rungot tehdään kokonaan hitsaamalla ja pulverimaalaamalla, jotta niihin saadaan maksimaalinen kestävyys (naarmut iskut). Alumiinirungot ovat ruostumattomia ja helppoja puhdistaa. Peruspuhdistus miedolla pesuaineella ja ei-hankaavalla sienellä sekä kuivaus riittää..

Karkaistu lasi

Kalusteiden lasipinnat ovat aina karkaistua lasia, joka on iskunkestävämpää kuin tavallinen lasi. Hajotessaan se hajoaa pieniksi palasiksi, jotka aiheuttavat todennäköisesti vähemmän vahinkoa. Karkaistu lasi on noin viisi kertaa vahvempaa kuin saman paksuinen tavallinen lasi. Kalusteissamme lasikulmat on pyöristettyjä ja pöydissä 10 mm pöydän reunasta sisäänotettuja. Lasissa on valittavina myös eri värejä. Värivaihtoehdot löytyvät kunkin tuotteen teknisistä tiedoista. 
Lasipinnan hoitoon parasta on lasinpesuaine tai veden ja etikan sekoitus.

Batyline® verkkokangas

Batyline® on Ferrarin kehittämä synteettinen kangas, joka on kehitetty erityisesti ulkokäyttöön. Se on tehty polyesterikuiduista, jotka on päällystetty PVC:llä. Se on lähes venymätöntä ja sillä on muisti – verkko palautuu hitaasti alkuperäiseen muotoonsa ja kokoonsa. Verkkokangas kestää hyvin sekä kylmää (-30°C) että kuumaa (+70°C). Verkko on kierrätettävää ja vaaratonta ympäristölle. Puhdistus miedolla pesuaineella ja kädenlämpöisellä vedellä sekä pehmeällä harjalla. Suihkuta puhtaaksi ja anna kuivua.

Lisätietoa