KUSTOMOITUJA RATKAISUJA ULKOTILOIHIN

Gibus on italialainen räätälöityihin ulkotilaratkaisuihin erikoistunut yritys. Valikoimaan kuuluu pergolat, markiisit, kaihtimet ja lasiseinät, jotka kustomoidaan sopimaan kunkin kohteen tarpeisiin. Tuotteissa yhdistyy kehittynyt teknologia ja design.

Kysy meiltä lisää!

VALIKOIMA

BIOKLIMAATTISET PERGOLAT

Bioklimaattiset pergolat mukautuvat helposti vaihtuviin sääolosuhteisiin. Ne on varustettu käännettävillä säleillä, joiden avulla auringonvalon määrää voi säädellä. Tarvittaessa säleet voidaan myös kasata kokoon.

Säleet ovat suljettuna vedenkestäviä ja sadevesi valuu pois sisäänrakennetuista sadevesiputkista. Säleet on myös varustettu aurinkopaneeleilla, jotka muuttavat auringonvalon energiaksi. Bioklimaattisten pergoloiden kaikki sivut voidaan sulkea tarvittaessa lasituksella ja/tai kaihtimilla.

Pergoloihin on myös mahdollista asentaa erilaisia LED-valaistusjärjestelmiä, joita voi ohjata kaukosäätimellä tai Gibus-sovelluksella. Lisäominaisuuksina pergolan voi varustaa lumensulatus-, ääni-, viilennys- ja lämmitysjärjestelmillä.

PERGOLAT

Pergolat tekevät ulkona vietetyistä hetkistä erityisiä. Pergola tarjoaa varjoa ja viilentävän paikan ulkotilaan, sekä suojaa myös sateelta. Valikoimaan kuuluu sekä kaltevia että tasaisia pergoloita. Kankaiset katteet ovat vedenkestäviä ja kasaan koottavia. Katteita on myös saatavilla erikseen jo olemassa oleviin rakenteisiin.

Pergoloissa on sisäänrakennettu vedenpoistojärjestelmä ja niiden sivut voidaan sulkea tarvittaessa lasituksella ja/tai kaihtimilla.

Pergoloihin on myös mahdollista asentaa erilaisia LED-valaistusjärjestelmiä, joita voi ohjata kaukosäätimellä tai Gibus-sovelluksella.

MARKIISIT JA kaihtimet

Markiisit ja kaihtimet tuovat ulkotilaasi varjoa ja viilennystä säästäen samalla energiaa.

Valikoimaan kuuluu taittuvia, laskeutuvia ja liukuvia markiiseja, sekä ikkunoihin, pergoloihin ja lasiseiniin asennettavia kaihtimia.

Koska Gibusin markiisit ja kaihtimet ovat kustomoitavia, niistä löytyy helposti optimaalinen ratkaisu jokaiseen kohteeseen.

LASISEINÄT

Gibus lasiseinät ovat kauniita, kestäviä ja erittäin monipuolisia. Ne sopivat yhteen Gibus pergoloiden kanssa, mutta niitä voidaan hyödyntää myös muissa kohteissa.

Ne liukuvat pehmeästi ja äänettömästi erottaakseen tai avatakseen sisä- ja ulkotiloja kodeissa, ravintoloissa, hotelleissa ja liiketiloissa.

Lasiseinät sopivat sekä lineaarisiin että kulmikkaisiin käyttötarkoituksiin.

KIINNOSTUITKO?

OTA YHTEYTTÄ

myynti@ioliving.fi

040 551 0310